Sheila Herbert: ‘Wie weet ben jij wel de nieuwe Westlandse Kampioen!’

Het Westlands Kampioenschap 2 tegen 2 komt in zicht. Alweer de vierde editie, en elk jaar maken we er een groot feest van op de velden van CKV Valto. Ditmaal op woensdag 22 mei 2019. Om alvast in de stemming te komen vragen we Sheila Herbert – de winnaar van het WK 2 tegen 2 in 2018 en speelster van Valto A1 – om haar ervaringen met jullie te delen!

Wat vindt jij het leukst aan het Westlands Kampioenschap 2 tegen 2?
”Ik vind het een leuk aspect hebben dat je tegen spelers en speelsters van andere Westlandse korfbalverenigingen een toernooi speelt. De sfeer rondom de wedstrijden is altijd hartstikke gezellig en er wordt een feestje gemaakt door de organisatie!”

Waarom heb jij mee gedaan aan het toernooi?
”Natuurlijk wilde ik graag de titel ”Westlands Kampioenschap 2-2” winnen. Aangezien ik het jaar daarvoor geblesseerd was, kon ik nu wel deze kans pakken om een keertje mee te doen. Dat beviel mij meer dan prima!”

Waarom moeten anderen zich aanmelden?
”Het is een leuk en uniek evenement voor de A-, B- en C-jeugd. Wie wil er nou niet de titel ‘Westlands Kampioen 2-2’ een jaar lang dragen! Daarnaast ben je weer lekker een avondje bezig met korfballen en nu eens op een andere manier dan je gewend bent. Dus bij deze: zoek je korfbalmaatje en geef je op. Wie weet ben jij wel de nieuwe Westlandse Kampioen!”

Heb jij nog tips voor de deelnemers?
”Een goede conditie en een beetje op elkaar ingespeeld zijn kan geen kwaad. Echte tips om de titel te kunnen pakken kan ik natuurlijk niet prijsgeven!”

Heb jij je nog niet aangemeld? Klik dan hier.
Het Westlands Kampioenschap 2 tegen 2 is het toernooi vóór en met Westlanders!